Αποξηραμένος Ευκάλυπτος

Αποξηραμένος Ευκάλυπτος

1,0020,00/Κιλό

Στη τιμή κιλού συμπεριλαμβάνεται  Φ.Π.Α.
Στη τιμή συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Ποσότητες από το ίδιο προϊόν θα συσκευάζονται μαζί

Ο αποξηραμένος ευκάλυπτος είναι ένα ευπροσάρμοστο και αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται συνήθως με διάφορους τρόπους. Παρασκευάζεται με την ξήρανση των φύλλων του δέντρου ευκαλύπτου, το οποίο είναι ενδημικό της Αυστραλίας.

Μια από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του αποξηραμένου ευκαλύπτου είναι η αρωματοθεραπεία. Το έντονο άρωμα του ευκαλύπτου λέγεται ότι έχει καθαριστική επίδραση στο μυαλό και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες και την ένταση. Η εισπνοή του αρώματος του ευκαλύπτου μπορεί επίσης να βοηθήσει στον καθαρισμό των παραρρινίων κόλπων και στην ανακούφιση από τη συμφόρηση λόγω κρυολογήματος και αλλεργιών.

Ο αποξηραμένος ευκάλυπτος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ως φυσικό αποσμητικό χώρου. Τα φύλλα μπορούν να τοποθετηθούν σε μπολ γύρω από το σπίτι ή να προστεθούν σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για να δημιουργηθεί μια αρωματική ομίχλη. Ο αποξηραμένος ευκάλυπτος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μπανιέρες και άλλες θεραπείες σπα για μια καταπραϋντική και αναζωογονητική εμπειρία.

Ο ευκάλυπτος είναι επίσης γνωστό ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για να βοηθήσει σε αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και για την ανακούφιση των μυϊκών και αρθρικών πόνων. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει φυσικές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, γεγονός που τον καθιστά χρήσιμο στη θεραπεία μικροκοψιμάτων και εγκαυμάτων. Επιπλέον, το έλαιο ευκαλύπτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απώθηση εντόμων και παρασίτων.

Σχετικά προϊόντα

Επίσης θα βρείτε