Ολ Μπραν Στικς (Bran Sticks)

Ολ Μπραν Στικς (Bran Sticks)

0,686,80/Κιλό

Στη τιμή κιλού συμπεριλαμβάνεται  Φ.Π.Α.
Στη τιμή συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Ποσότητες από το ίδιο προϊόν θα συσκευάζονται μαζί

Ολ Μπραν Στικς είναι μακριά, λεπτά κομματάκια από πίτουρο σιταριού, το οποίο είναι το εξωτερικό στρώμα του κόκκου σιταριού. Συχνά τρώγονται ως δημητρικά με γάλα αλλά και σαν σνακ ή χρησιμοποιούνται ως επικάλυψη γιαούρτι.

Ολ Μπραν Στικς (Bran Sticks) λίγα λόγια

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους με ένα μπολ με Ολ Μπραν . Τα Ολ Μπραν είναι ένα δημοφιλές, ινώδες δημητριακό που μερικές φορές παρασκευάζεται με σταφίδες, ξηρούς καρπούς ή άλλα αποξηραμένα φρούτα για ένα επιπλέον λάκτισμα για την υγεία. Ωστόσο, είναι συνετό να είμαστε ευσυνείδητοι για τα δημητριακά πίτουρου με πολλά πρόσθετα συστατικά, καθώς έχουν συνήθως υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά και ζάχαρη από τα απλά νιφάδες πίτουρου.

Τα Ολ Μπραν είναι ένα δημοφιλές δημητριακό πρωινού που παρασκευάζεται από το εξωτερικό στρώμα ενός πυρήνα σιταριού: το πίτουρο. Όταν το σιτάρι αλέθεται για να γίνει αλεύρι, το πίτουρο αγνοείται. Οι πολυμήχανοι επιχειρηματίες πήραν αυτό το απορριπτόμενο υποπροϊόν του αλευριού και το έκαναν δημητριακά. μια έξυπνη ιδέα, καθώς το πίτουρο είναι γεμάτο οφέλη για την υγεία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν Ολ Μπραν κάθε πρωί ως δημητριακά πρωινού. Το γάλα (συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ποικιλιών) συμπληρώνει τα Ολ Μπραν, καθώς μαλακώνει το πίτουρο για να βοηθήσει το σώμα σας να αφομοιώσει τις ίνες εύκολα. Αυτό βοηθά στη μείωση των πεπτικών προβλημάτων που σχετίζονται με την περίσσεια φυτικών ινών, όπως το φούσκωμα.

Εάν δεν απολαμβάνετε τα δημητριακά τα πρωινά, μπορείτε να εντάξετε το πίτουρο στη διατροφή σας πασπαλίζοντας με νιφάδες πίτουρου το ελληνικό γιαούρτι ως θρεπτικό, υγιεινό σνακ. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε νιφάδες πίτουρου στα ψητά για ένα ικανοποιητικό τραγανό και πολλά οφέλη για την υγεία.

Ολ Μπραν Στικς (Bran Sticks) θερμίδες

Μια μερίδα ξυλάκια πίτουρου (περίπου 28 γραμμάρια) περιέχει συνήθως περίπου 70-80 θερμίδες, ανάλογα με τη μάρκα. Αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών, με περίπου 3-4 γραμμάρια ανά μερίδα. Είναι πλούσιο σε αδιάλυτες φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση των τακτικών κινήσεων του εντέρου και μπορεί επίσης να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Ολ Μπραν Στικς (Bran Sticks) παρενέργειες

Γενικά δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες που να σχετίζονται με την κατανάλωση πίτουρου με μέτρο. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν πεπτικές ενοχλήσεις εάν καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα πίτουρου ταυτόχρονα, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα, αέρια και διάρροια. Γενικά συνιστάται να αυξάνετε σταδιακά την πρόσληψη φυτικών ινών για να επιτρέψετε στο σώμα σας να προσαρμοστεί.

Συστατικά: φλοιός σίτου(γλουτείνη) 68%, αλεύρι σίτου(γλουτείνη), ζάχαρη, εκχ βύνης κριθαριού(γλουτείνη), αλάτι, βιταμίνες(νιασίνη, βιταμίνη D, φιλικό οξύ, B1, B2, B5, B6, B12), σίδηρος

ενδέχεται να περιέχει ίχνη από αραχίδες και άλλα.

Συνολικά, τα ξυλάκια πίτουρου μπορούν να είναι μια υγιεινή επιλογή σνακ για όσους θέλουν να αυξήσουν την πρόσληψη φυτικών ινών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε να ισορροπείτε τη διατροφή σας με μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών και να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τη διατροφή σας ή την υγεία του πεπτικού σας συστήματος.

Σχετικά προϊόντα

Επίσης θα βρείτε